Gert de Jonge levert een compleet en creatief tuinconcept

Gert de Jonge Bestrating en Groenvoorziening levert al dertig jaar een compleet concept. Of het nu gaat om ontwerp en aanleg van een nieuwe tuin met tuinhuis, een zonnig terras of het bestraten van een oprit of groot bedrijventerrein.

De vindingrijkheid en creativiteit van De Jonge heeft al vele enthousiaste reacties opgeleverd. Van de stenen van Tuinvisie MBI en Redsun tot planten, zelfgebouwde tuinhuisjes, schuttingen, tuinaccessoires en houtkachels. “Wij leveren het totaalpakket. En omdat we alles in eigen beheer doen, heeft de klant steeds één aanspreekpunt.” Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Zonder gelijk ergens aan vast te zitten kan men een afspraak maken. De Jongekomt dan aan huis, neemt tuinboeken mee en schetst een ontwerp, waarbij men zelf kan meedenken en beslissen. Hierna maken wij een offerte die zo wordt berekend dat de klant later niet voor verrassingen komt te staan. Na goedkeuring begint de ontruiming en herinrichting. En hierna wordt alles weer netjes opgeruimd.

Ontwerpen van tuinen is een vak apart

Het ontwerpen van tuinen is een vak apart. “Mensen moeten er een beleving bij hebben. Naast creativiteit leveren voor een mooie prijs, is volgens ons een vooruitziende blik ook belangrijk. “En ik heb alles logistiek goed op orde zodat de werkzaamheden gewoon kunnen doorgaan.” Dit voorjaar en zomer is ‘Mediterraans’ de trend. “Je ziet meer kleur, veel geel, grote potten en rondere vormen. Ook de loungehuisjes zijn populair.” Genoeg redenen dus om vrijblijvend contact ons op te nemen om samen te kijken wat er allemaal mogelijk is.

  • sierbestrating-1

Foto van Waterpartij in Wijhe
Portfolio-6