Schuttingen

Wij werken met verschillende materialen. Er is een grote variatie in prijs en niet elk materiaal is geschikt voor elke schutting. Wij werken onder andere met de volgende materialen:

Houten schuttingen

Wanneer u natuurlijke houten schuttingen wilt laten plaatsen kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Zoekt u een zeer duurzame oplossing, dan zijn hardhouten schuttingedelen een prima optie. Grenen- of vuren hout is weliswaar minder duurzaam, maar wel scherper geprijsd.

Beton schuttingen

Als u een schutting nodig heeft die bestand is tegen harde wind, dan is een beton schutting een goede oplossing. Het uiterlijk van een beton schutting is tegenwoordig in veel verschillende motieven en kleuren te verkrijgen, u hoeft daarom niet tegen een grauwe schutting aan te kijken.

Composiet schuttingen

Een nieuw materiaal wat gebruikt wordt voor schuttingen is composiet. Het is relatief goedkoop en zeer duurzaam. Composiet is een mix van 50% gerecycled kunststof en 50% houtstof en splintert daardoor niet. Het is een onderhoudsarm materiaal met een natuurlijk uiterlijk wat niet gevoelig is voor houtrot.

Schutting sfeerfoto
Schutting3
Sierbestrating-6
Foto van een schutting